Hantarkan address Blog sekolah anda

Anda boleh menyertakan add blog sekolah anda di ruangan “comment”. Saya akan masukkan add blog anda nanti. tq

About these ads

249 Responses

  1. Nama sek : SK Teluk Lipat, Endau, Johor.
    Negeri : JOHOR
    URL: sktljba4016.blogspot.com

  2. Nama Sek: SK Dusun Nanding

    Negeri: Selangor

    URL: skdusunnanding.blogspot.com

  3. nama sekolah : SK Tobobon, Kota Kinabalu
    negeri : Sabah

    TQ..

  4. Segalanya tentang SERI/SEMI ABIM, Sg. Ramal Dalam, Kajang, Selangor. Ada banyak gambar dan video anak-anak yang ceria belajar di sini. Mereka bakal memimpin negara ini pada masa hadapan. Ada juga bahan bantu mengajar. Pasti menarik..

  5. Segalanya tentang SERI/SEMI ABIM, Sg. Ramal Dalam, Kajang. Ada banyak gambar anak-anak yang ceria belajar di sini. Mereka bakal memimpin negara ini pada masa hadapan. Pasti menarik..

  6. Nama Sek: SK Tobobon,

    Negeri: Kota Kinabalu, Sabah

    From : Panitia Bahasa Inggeris Sk. Tobobon.

    TQ.

  7. http://cikgusejarah.blogspot.com/
    http://mdzaini.blogspot.com/
    http://khzaini.webs.com/
    http://mesticlick.webs.com/

    Antara laman web dan blog SMK Manek Urai K Krai, Cikgu sejarah adalah laman blog sejarah oleh penulis buku sejarah, penuh dengan soalan dan nota sejarah, mesti click cikgu math, semoga dapat bertukar2 ilmu dan bahan2, tq

  8. nama sek: sek. keb. pandan jaya
    negeri:selangor
    url:http://skpandanjaya.blogspot.com/

  9. Nama Sek: SK Taman Jasmin, Kajang
    Negeri: Selangor
    URL: http://sktamanjasmin.blogspot.com

    TQ.

  10. Laman Blog Sekolah Kebangsaan Bandar Tua. Terima kasih

  11. SMK Sandakan Bestari,
    Peti Surat 1458, 90716 Sandakan, Sabah.
    Tel:089-212325 Fax:089-223610 Email:smksandakanbestari@gmail.com

    tq

  12. http://sklamborkanan.blogspot.com

    Blog RASMI sekolah kami. don’t forget kunjungan ke sana.

  13. nama sek: SK Taman Cuepacs

    negeri: Selangor

    URL http://sktc2008.blogspot.com

  14. sekadar ingin berkongsi pengalaman dan pengetahuan.selamat berkunjung

  15. Memaparkan aktiviti yang berkaitan dengan sekolah kami dan sedikit artikel alam pendidikan.

  16. Blog rasmi sekolah ialah : http://www.sksebauh.blogspot.com.

  17. SK Slim Village, Slim River, PERAK

  18. Blog sekolah saya, semoga kita dapat berkongsi ilmu dan mendapat manfaat bersama

    Sek Men Sains Muzaffar Syah, Melaka

    http : //www.muzaffarsyah.blogspot.com/

  19. Marilah kita berkongsi ilmu dan maklumat, semoga mendapat manfaat bersama….

    Sek Men Sains Muzaffar Syah, Ayer Keroh, Melaka.

    http://www.muzaffarsyah.blogspot.com

  20. Kalau nak direct ke blog saya, silalah….

    http://www.khbmozac.blogspot.com

  21. Dapatkan informasi terkini lagi sensasi

  22. Sekolah Kebangsaan Klang Gate
    Jalan Genting Klang
    53100 Setapak
    Kuala Lumpur

    No.Tel: 03-41084646

  23. SK TANJONG BIDARA,
    36800 KAMPONG GAJAH,
    PERAK DARUL RIDZUAN…

    Terima kasih,
    dr Penyelaras Blog SKTB

  24. SK BASIA LAMA,
    33320 GERIK PERAK

    FROM: Penyelaras Bestari

  25. Berikut adalah blog KHb yang sedang saya usahakan untuk murid di sekolah saya, BUKAN blog sekolah,sekolah saya menggunakan laman web,
    http://www.kolejku.com/
    http://khbf3.blogspot.com/
    http://khbf1.blogspot.com/
    http://khbf2.blogspot.com/

  26. Laman blog SMK RAJA SAKTI, KOTA BHARU KELANTAN .http://smksakti.blogspot.com/

  27. Dapatkan informasi terkini dan perkembangan berkenaan sekolah kami. Terima kasih.

  28. selamat mengunjungi blog pusat sumber skpht

  29. Nama sek : SK Pekan Telipok

    Blog Panitia : http://skptelipok.blogspot.com/

  30. Nama sek : SK Pekan Telipok,tuaran sabah

    Blog Panitia : http://skptelipok.blogspot.com/

  31. Panitia Pendidikan Islam SK Pekan Telipok Tuaran Sabah

    Kunjungilah blog kami…..http://skptelipok.blogspot.com/

  32. Serba-sedikit berita SKTL….

  33. Serba sedikit berita dari SKTL

  34. Sudi2 lah jenguk kami kat blog ni.. Thanks a lot.

  35. Blog Pendidikan Khas Bermasalah Pembelajaran (PKBP) SMk Sultan Omar, Dungun.

  36. Sk Machang Bubok II,
    Taman Machang Bubok,
    14020 Bukit Mertajam,
    Seberang Perai TEngah,
    Pulau Pinang

  37. SK Sungai Apin
    Simunjan, Sarawak.

  38. SK DATO’ NANING
    78000 ALOR GAJAH,
    MELAKA

    Ini blog sekolah saya..
    http://www.skdn-ag.co.cc

    terima kasih

  39. Assalammualaikum,tahniah kerana mengumpul blog utk guru-guru kh semoga usaha murni anda diredhai Allah. Saya sebenarnya baru berjinak-jinak dgn dunia blog ini.Harap dapat mendapat bimbingan membina blog kh yg baik.
    Noor hafizan Asmad
    SMK Wakuba
    Tawau Sabah.

  40. selamat mengenali Pulo….

  41. Blog Sekolah Kebangsaan Batu 24, Pekan Nanas Pontian.Johor

    http://sekebatu24.blogspot.com

  42. Selamat berkunjung ke blog Sk.Sg. Siput(U),Perak .Jika ada sebarang komen serta cadangan sila berikan untuk penambahbaikan & tq kpd admin.

  43. Tahniah di atas terbinanya himpunan blog sekolah seluruh malaysia ini.

    sambil-sambil tuh jamulah mata di blog kain ela eksklusif saya ini
    http://kainelaeksklusif.blogspot.com

  44. Selamat berkunjung ke blog smk wakuba tawau sabah

  45. 16200 tumpat kelantan

  46. Alamat sekolah:
    SMK Kayu Ara Pasong,
    82010 Pontian, Johor.

    Alamat blog:

    http://smkkap.blogspot.com

  47. SMK Kota Klias,
    P/S 164,
    89808 Beaufort,
    Sabah

    http://smkkotaklias2.blogspot.com

    Selamat berkunjung ke blog SMK Kota Klias.Jika ada sebarang komen serta cadangan sila berikan untuk penambahbaikan & tq kpd admin.

  48. http://skrumahranggong.blogspot.com

    kunjungilah blog sekolah terpencil dipedalaman sarawak ini.terima kasih…

  49. jemputlah jenguk kami

    sk seri mawar
    45100 sg air tawar
    sabak bernam
    selangor

    http://skserimawar.blogspot.com

  50. Salam untuk semua. Silakan berkunjung ke bolg SK Felda Palong 5.

    TQ

  51. Salam… laman weblog / blog sekolah ini baru sahaja diwujudkan dengan platform blogger

    Terima kasih atas perhatian anda…salam

  52. Sekolah pedalaman di pitas sabah

    sksalimpodondarat.net

    TQ

  53. Selamat berkunjung ke blog Sk Kemasek, Terengganu.Jika ada sebarang komen serta cadangan sila berikan untuk penambahbaikan & tq kpd admin.

    http://skkemasek2015.blogspot.com

  54. Blog sekolah SKSM, bukan sahaja memuatkan berita-berita sekolah tetapi pelbagai rencah rencana dan info.

  55. SK Sri Melor, Kota Bharu, Kelantan.

    Blog sekolah SKSM, bukan sahaja memuatkan berita-berita sekolah tetapi pelbagai rencah rencana dan info.

  56. dijemput menjengah blog kami..

  57. Blog ini sebagai penyampai informasi j-qaf kepada umum. Juga terdapat pelbagai bahan dan fail j-QAF / Pendidikan Islam yang boleh dimuat turun, untuk kegunaan P&P dan sebagainya.

  58. Blog makmal mengupas isu2 pendidikan, perisian, tips2 komputer dan banyak lagi. Moga ilmu ini dapat kita kongsikan bersama-sama.

  59. hai saya murid sk tobobon.sya mengucap kan ribuan terima kasih kepada guru sk tobobon kerana mendidik sya dri thn 3 – thn 5.

  60. sekolah.mmu.edu.my/sksrilaksamana

  61. Kami SK Selupoh Tuaran Sabah baru melahirkan laman blog. diharap anda semua sudi melawati laman blog kami. Sekian

  62. SKMMN/Kluang/Johor Darul Takzim

  63. Laman Blog Rasmi Sekolah Kebangsaan Kampung Melayu Niyor adalah http://skkmelayuniyor.blogspot.com

  64. salam….
    ini merupakan portal rasmi baru smk sandakan.
    http://portalsmks.blogspot.com/
    harap maklum.
    terima kasih.

  65. valid lagi ke?

  66. maaf tuan, sk bebuloh bukan sabah, tapi wilayah persekutuan labuan

  67. salam.satu usaha yang murni.teruskan perjuangan anda.semoga dinilai ibadah disisi Allah. singgah2lah di blog spipenang..mungkin ada sesuatu yang boleh dikongsikan bersama untuk kebaikan semua. “SPIPENANG untuk 1ummah”.jazakukummalh

  68. Blog Panitia KHB Sek Men Sains Muzaffar Syah, Melaka

  69. Selamat melawat ke blog sekolah kami di SJKC Cheng Min, Sandakan Sabah. Syukran

  70. Blog rasmi sekolah bota kiri…

  71. syabas di atas usaha anda menghimpunkan laman-laman blog sekolah di Malaysia.

  72. kunjungi lah laman blog kami..

  73. Nama Sek : Sek. Keb. Kemasek
    Negeri : Terengganu
    Url : http://skkemasek2015.blogspot.com/

    Silalah layari laman blog rasmi Sk Kemasek.

  74. Do Visits our blog ya! =)

  75. please add our school blog.

    terima kasih banyak2.

  76. Nama Sekolah: SK KABO HILIR
    Negeri: SARAWAK
    Url: http://skkh51-ppds.blogspot.com

  77. Sekolah Seni Johor bahru
    Negeri Johor

  78. salam …..

    panjang umur melimpah ruah rezeki cikgu zai sy doakan amin…

    cikgu sy harizan dari vision consultant tiram indah village johor….

    sy tertarik dengan blog sekolah malaysia yang di asaskan cikgu tahniah usaha yang murni…

    begini cikgu sy adalah consultant motivasi yang melaksanakan program2 yang berbentuk motivasi , latihan , outdoor dan indoor training yang berpusat di pusat latihan tiram indah village johor bahru… jika tidak keberatan cikgu boleh tak links kan sy punya blog untuk tatapan dan paparan blog cikgu zai…. jika boleh terima kasih sy ucapkan kepada cikgu ini blog sy

    http://www.mhma.motivasi.net.my

    http://www.motivasi.net.my

    segala kerjasama cikgu sy ucapakan jutaan terima kasih

    assalamualaikum….

  79. Nama Sekolah : Sekolah Menengah Kebangsaan Jalan Reko, Kajang Selangor Darul Ehsan

    (SMKJR)

    Url : http://smkjlnreko.blogspot.com/

    website ini sgt bagus kerana telah memperkenalkan sekolah2 yg berada di malaysia. Terima kasih kepada tuan empunya website..

  80. blog PROGRAM PENDIDIKAN KHAS INTEGRASI (MASALAH PEMBELAJARAN DAN PENDENGARAN) SK TELUK RU SG AIR TAWAR SABAK BERNAM SELANGOR

  81. Nama Sekolah: Sekolah Kebangsaan kubang kerian 1,
    Jln. Istana Mahkota,kota Bharu,kelantan.
    Tel : 097652797 fax; 097662600
    email ; sk.kubangkerian@gmail.com
    Blogger / penyelaras ICT : Puan Wan Ramlah Bt.Daud.

    Motto blog:
    “Menggemilangkan akademik”
    “membudayakan ICT di Skkk1″
    **Minta tolong linkkan blog ni d sini…tq

  82. sila linkkan blog sklh sya dalam blog ni…tq
    wan ramlah..
    ttp://skkubangkerian1.blogspot.com/

  83. Tahniah atas adanya ruangan blog sekolah seluruh malaysia ini..

    ini alamat blog sekolah saya… harap dapat pamerkan

    http://skgangsa2001.blogspot.com

    terima kasih.

  84. salam ziarah

  85. selamat mengunjungi ke blog pusat sumber sekolah kami. mohon agar dapat dimasukkan ke dalam senarai blog
    sekolah: sekolah menengah teknik kuala klawang
    negeri : negeri sembilan

  86. Salam 1 Malaysia…..

  87. Nama sek: sk dato ishak lumut
    Negeri: Perak darul ridzuan
    Url: http://skdi1021.blogspot.com/

  88. Nama Sekolah : SK Seri Kelana
    Negeri : Negeri Sembilan

    Check out our blog at http://skskppki.blogspot.com

    Blog rasmi untuk Program Pendidikan Khas Integrasi SK Seri Kelana. Terima kasih..

  89. Selamat melayari blog MGPS Kuantan..

  90. Sekolah Kebangsaan (P) Methodist
    Jalan Gambut,
    25000 Kuantan,
    Pahang

  91. Salam
    Kepada pemilik blog ini, tahniah atas usaha ini..cuma tiada upadate sejak okt 2009 yer?
    Sila update dan masukkan link blog sekolah kami seperti berikut:

    SK Kuala Nerang, Kedah
    http://skkualanerang.wordpress.com/

  92. Salam sejahtera…komenla skit blog kami ni…
    ‘Buah cempedak di luar pagar…’
    tq

  93. Selamat melayari blog smk pasir gudang 3. tq.

  94. Moga bersama-sama kita berkongsi maklumat.

  95. Nama Sekolah : SK Tengku Mahmud II, Besut, Terengganu

    Alamat Blog:
    http://sktm2-besuttrg.blogspot.com/

    Terima Kasih

  96. nama sekolah: sk sungai mengkuang, 18000 kuala krai kelantan.

    blog sekolah: http://www.sksgmkictl.blogspot.com

    nama penyelaras: nur iyazi aqmie binti abdul aziz
    fasi schoolnet
    1st time buat blog,masih perlu baiki lagi.
    TQ

  97. Nama Sekolah: SK. Kem Pengkalan Chepa
    Url: http://www.skkempc.com
    Bandar: Kota Bharu
    Negeri: Kelantan

  98. anda di alu alukan untuk melayari lman blog sekolah kami..

    http://smklktpchini.blogspot.com

  99. plz add our blog. Tq so much

  100. Laman blog SMK Dato’ Jaafar, JB…

  101. please add our blog…sk kongkong laut,pasir gudang johor

  102. blog sk benoni. Web rasmi sekolah akan di add tak lama lg.TQ

  103. http://www.smkmerantimusicedu.blogspot
    pendidikan muzik smk meranti,pasir mas, kelantan

    • Blog not found Sorry, the blog you were looking for does not exist. However, the name smkmerantimusicedu is available to register!

  104. http://www.smkmerantimusic.blogspot
    pendidikan muzik smk meranti,pasir mas, kelantan

  105. tolong add laman blog ini…terima kasih

  106. Sekolah Kebangsaan Haji Mahmud,
    31200 Chemor,
    Perak.

  107. http://www.skhjmahmud.blogspot.com

    Sekolah Kebangsaan Haji Mahmud,
    31200 Chemor, Perak

  108. harap dapat berkongsi2 maklumat…selamat melayari blog smk tokai

  109. anda lihat, anda suka, anda komen

  110. Blog ALBUM SKPPKT mengandungi aktiviti yang dijalankan oleh SK Pasir Panjang, K.Terengganu.

    Sila layari:http://skppkt.blogspot.com

  111. SK Padang Tembak ( 2 ) Kuala Lumpur

  112. ni alamat blog skkk1

  113. tolong display blog ini di blog tuan

  114. SK ULU BERNAM
    36500 ULU BERNAM
    PERAK

  115. Nama sekolah:Sk Kampung Baru Si rusa, Port Dickson, N.Sembilan
    Tq Admin kerana memberi peluang kepada kami.

    skkbsrn9.blogspot.com/profil

  116. add blog sekolah saya
    sk st michael 1,
    30000 ipoh, perak

  117. Tips menjawab SPM Sains & Bio
    http//medanbio.blogspot.com

    Panitia Reka Cipta SMK Seri Medan, Batu Pahat, Johor
    http://medanrc.webs.com

  118. SK Menumpang, P/S 142,89747
    Kuala Penyu, Sabah

  119. salam dan selamat sejahtera..kunjungi lah blog kami..thanks

    sek. keb. sering, kota bharu, kelantan

  120. “Anda boleh menyertakan add blog sekolah anda di ruangan “comment”. Saya akan masukkan add blog anda nanti.”

    terima kasih

  121. blogger versi baru pasti menarik

  122. ingin kongsi tips n tricks tentang blogspot

  123. Layari smktmnputri.blogspot.com

  124. SK Ulu Melaka,
    07000 Langkawi,Kedah

    Silalah berkunjung….

  125. BLOG SK KIJAL KEMAMAN TERENGGANU

    http://www.sekolahkebangsaankijal.blogspot.com

  126. SELAMAT MENGUNJUNGI BLOG SK KIJAL KEMAMAN TERENGGANU DARUL IMAN.

  127. SELAMAT MENGUNJUNGI BLOG SK KIJAL KEMAMAN TERENGGANU DARUL IMAN

    sila ke http://www.sekolahkebangsaankijal.blogpot.com

  128. harap dpt berkongsi maklumat…penulis blog baru bejinak2 dlm blog ni..hrp dpt membantu dan komen..

  129. Sila link kan yer… tk

  130. Salam,

    sudi2kanlah mengenali kami di http://sktemoh1907.blogspot.com/

    kami berbesar hati sekiranya rakan semua menjadi follower SKT, terima kasih.

  131. Nama Sekolah : SMK MATANG KUALA BERANG HULU TERENGGANU

    Alamat Blog:
    http://matangbestari.wordpress.com/

    Terima Kasih

  132. http://skppulai.blogspot.com/

    Salam ziarah, jemput datang ke Blog SK Paya Pulai- Laman Interaktif Anda
    Nama Sekolah: SK Paya Pulai
    Alamat: KM 6, Jalan Maran, 28000 Temerloh, Pahang

    Webmaster adalah saya sendiri.

  133. Jomla join ngan blog skolah kami

  134. http://skinaradp3.wordpress.com/

    Salam ziarah, jemput datang ke Blog SK Paya Pulai- Laman Interaktif Anda
    Nama Sekolah: SK Paya Pulai
    Alamat: KM 6, Jalan Maran, 28000 Temerloh, Pahang

    Webmaster adalah saya sendiri

  135. http://skinaradp3.wordpress.com/

    Salam ziarah, jemput datang ke Blog
    Inarad’s school Lost world
    pendalaman 3

    Laman Interaktif Anda
    Nama Sekolah: SK Inarad
    Alamat: p.o.box 08 telupid ,sabah

    Webmaster adalah saya sendiri

  136. salam perkenalan.

    sk kulim baru menapak dalam dunia blog.masih hijau.sudi2kan lah berkongsi idea dan pendapat dgn kami warga sk kulim..:)

    http://www.sekebkulim.blogspot.com

    location: Kulim, Kedah

  137. Nama sek : SK Rambah, Pontian, Johor

    Negeri : JOHOR

    URL :http://skrambah.blogspot.com/

  138. http://www.sekolahlembaga.blogspot.com

    Harap kunjungilah blog sekolah kami..jgn lupa isikan buku pe;awat dan join shoutmix ye..kritikan dan cadangan daripada anda amat dialukan..TQ

  139. Sumber Bahan untuk GPKHEM 1Malaysia..

  140. Sumber bahan Untuk GPKHEM 1Malaysia:
    http://myhemsmti.blog.spot.com

  141. sekolah rendah islam al hafeez juga masih baru dalam dunia blog..kami amat menghargai pandangan dan idea dari kalian..

    lokasi:Pasir Mas,Kelantan

  142. saya mewakili salah seorang peserta mereka blog sekolah….
    skolah mngnjurkan prtandingan ini dan sy myertainya

  143. salam ziarah..

    jemput ke blog KAFA(sk rendah agama) bukan SK / SRK @ SMK..

    harap sudi , http://www.kafaiislahiah.blogspot.com/

    juga ada homestay & penginapan khas utk rombongan besar terutama dr sekolah2..

    kunjungi blog , http://www.nurislahhomestay.blogspot.com/

    p/s : bermula pembukaan hingga sekarang , lebih kurang setahun sudah ada 2 rombongan sk yg dtg..pertama, bdk2 cemerlang UPSR kelantan 1 bas, kedua bdk2 sk lembap 1 bas..

    • Salam, admin, saya post ni dah lama..2010 lagi. Tapi, saya lihat di senarai blog sekolah-sekolah sebelah kanan, tak tersenarai pun blog sekolah saya. Mungkin saudara / saudari terlepas pandang sbb terlalu banyak blog sekolah nak dimasukkan. Sekiranya berkelapangan, masukkanlah alamat blog saya di bawah Sekolah Agama seperti Sri Al Hafeez. Kemudian, tambahan blog sekolah agama : KAFA Hidayatul Iman, Bandar Tasik Puteri, Rawang

      kafahidayatuliman.blogspot.com

      dan Tadika di Ampang

      tadikaislahiah.blogspot.com

      Terima kasih atas kerjasama.

  144. maaf lupe..

    lokasi : Ampang, Selangor

  145. blog sk alor peroi, besut, terengganu

  146. Laman Blog Unit Bimbingan & Kaunseling SMK Padang Berampah, Sipitang, Sabah. Salam Perpaduan!

  147. Blog penjana informasi GPKHEM yang terulung…

    • Salam tuan..Boleh cancelkan link Mohammad b Said on June 8, 2010 at 1.33 pm tak? Saya akses blog ini didapati telah dilinkkan ke blog yang tak sepatutnya. Sepatutnya ke link ke blog myhemsmti.

  148. Asalamualikum wrm dan selamat sejahtera..

    Fakulti Pendidikan, UTM sedang mempromosikan hasil kajian (keseluruhanya melibatkan bidang pendidikan) kepada masyarakat umum terutamanya masyarakat pendidik..Ia dikenali dengan nama ePusatSumber.

    Apa yang suadara/i boleh bantu fakulti?
    1. Mungkin saudara/i boleh adakan satu link dari laman web sekolah ke website kami untuk membantu promosi ini.
    2. Adakan satu link dari Blog/website masing ke web Fakulti Pendidikan.

    http://www.fp.utm.my/ePusatSumber/

  149. Salam……
    Semoga saudara dapat senaraikan blog sekolah saya ini. agar warga sekolah saya dapat kongsi idea dgn warga pendidik seluruh malaysia.
    Terima kasih.

  150. Untuk berkongsi maklumat mengenai Unit HEM SMKTI bolehlah layari blog http://myhemsmti.blogspot.com.

  151. SK Mentakab (Chatin)

    sebuah sekolah di negeri pahang

    http://skmentakab.blogspot.com/

    sila kunjungi blog sekolah kami..
    Terima Kasih :)

  152. Minta maaf kepada Admin alamat blog sekolah kami skkbsrn9 telah ditukarkan kepada yang baru iaitu eduskkbsr.blogspot.com. kesulitan amat dikesali
    TQ

  153. sk dendang, 23200 bukit besi terengganu

  154. Assalamualaikum. Silalah kunjungi blog rasmi sekolah kami. Blog ini baharu saja dibuka. Sebarang penambahbaikan sangat dialu-alukan. Terima kasih.

  155. Salam sejahtera,

    Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri dan Happy School Holiday!

    Semoga admin boleh tambah link sekolah saya di blog ini.
    Nama sekolah: SK Cator Avenue Ipoh
    Website: http://www.skcai.com

    Sekian, terima kasih.

  156. Nama sek : SK Pantai Besar, Perak
    Negeri : Perak
    URL : http://sk-pantaibesar.blogspot.com/

  157. tahniah atas insiatif blog ini.

  158. Daerah: Dungun
    Negeri: Terengganu

  159. thanx!
    semoga dapat add my blog in your blog

    Neg.Perak.

  160. admin, blog sklh kami br lg.. mntk tunjuk ajr klu ade ape2 kesalahan….

  161. Utk perkongsian pendidikan … tanks …

  162. jengoklah blog kami

    skchuahn9.blogspot.com

  163. http://www.anakkhas.com (website pendidikan khas dan web sekolah)
    http://bloganakkhas.blogspot.com (himpunan blog pendidikan khas)

    tq….

  164. http://magicemperor.blogspot.com jual bahan yang sesuai untuk kegunaan guru. magik span digunakan sebagai pencuci papan putih di sekolah luar negara kerana ia mampu menanggalkan pemenen marker…

  165. SK Sungai Isap Murni, 25150 Kuantan

  166. Tahniah!! usaha anda memang baik. Semoga berjaya dalam kerjaya yang diceburi.

  167. website sekolah dan website rasmi pendidikan lhas sekolah

  168. blog yang mengandungi noto-nota tentang subjek sains dan fizik. Sesuai untuk semua pelar PMR dan SPM
    http://kerja-sekolah.blogspot.com/

  169. blok sk paya rumput melaka.

  170. blog sk paya rumput melaka.

  171. School info:
    Nama sekolah: SK Ulu Pelagus
    Bahagian: Kapit
    Negeri: Sarawak
    Kod Sekolah: YBB7126

    Alamat blog: skulupelagus.blogspot.com
    Alamat email: skulupelagu_kapit@yahoo.com

    Thanks..

  172. School info:
    Yang diatas ada ralat..maaf..sila guna info dibawah

    Nama sekolah: SK Ulu Pelagus
    Bahagian: Kapit
    Negeri: Sarawak
    Kod Sekolah: YBB7126

    Alamat blog: skulupelagus.blogspot.com
    Alamat email: skulupelagus_kapit@yahoo.com

    Thanks..

  173. SK Taman Rakyat,
    05350 Alor Setar,
    Kedah

  174. http://sksbrawang.blogspot.com

    Salam. Harap dapat add blog SK Sinaran Budi , Rawang, Selangor dalam himpunan blog ni ye. Thanks. N u’ve done a great job by creating this blog.

  175. harap dapat add blog sekolah saya :

    http://sksbrawang/blogspot.com

    rawang, selangor

    tq

  176. tlg masukkan url blog sekolah kami ke dlm senarai blog sekolah2.tq

  177. Assalamualaikum, harap dapat add blog SMA(Atas) Sultan Zainal Abidin, Kuala Terengganu, Terengganu ke dalam Himpunan Blog Sekolah Seluruh Malaysia. Segala jasa didahului dengan ucapan ribuan terima kasih. Sekian.

  178. saya sertakan blog sekolah saya

  179. pindi,blog sekolah kami di Sebauh Bintulu

  180. sila berkunjung ke blog kai

  181. terlupa pula nak beri urlnya http://bukitbalaibintulu.blogspot.com

  182. SK STOWELL
    JALAN REES
    14000 BUKIT MERTAJAM
    PULAU PINANG

  183. blog tingkatan 6 / ppu (program persediaan universiti)
    Sekolah Menegah Kebangsaan Kamil (SMKK),
    Pasir Puteh Kelantan….

  184. Ini blog panitia pend Islam SK Utan Jai Kangar Perlis
    j-qaf-skua.blogspot.com

  185. Berikut adalah maklumat mengenai sekolah saya:-

    Nama sekolah : SMA(A) Sultan Zainal Abidin
    PPD : Kuala Terengganu
    Negeri : Terengganu
    Kod Sekolah : TFT 3002

    Url Blog Sekolah: http://smaasza2010.blogspot.com/
    Url Web Rasmi Sekolah : http://sabksmaasza.bpi.edu.my/
    Alamat email : smaasza58@gmail.com

    Harap dapat perhatian. Sekian, terima kasih.

  186. blog SK Lengkuas,Alor Setar Kedah

  187. Salam 1 Malaysia
    Nama Sekolah: Sekolah Kebangsaan Lengkuas,06200 Kepala Batas, Kedah
    Bandar: Alor Setar
    Negeri : Kedah
    Laman blog:http//galangakba2015.blogspot.com
    Kod Sekolah: KBA2015

  188. http://ppkismkserinering.blogspot.com

    salam…harap dapat addkan blog sek saya smk seri nering, jerteh, terengganu…thank

  189. Nama sekolah: SK Bintulu
    Bahagian: Bintulu
    Negeri: Sarawak
    Kod Sekolah: YBA9110
    Alamat blog: skbintulu.blogspot.com
    Alamat email: skbintulu@hotmail.com
    Thanks..

  190. Nama sekolah: SK Bintulu
    Bahagian: Bintulu
    Negeri: Sarawak
    Kod Sekolah: YBA9110
    Alamat blog: skbintulu.blogspot.com
    Alamat email: skbintulu@hotmail.com
    Thanks..

  191. salam
    sk seri langkap, sg. tong, terengganu
    http://skserilangkap-sksl.blogspot.com/

  192. http://skgualtinggi.wordpress.com

    SK GUAL TINGGI
    17200 RANTAU PANJANG
    KELANTAN

    SELAMAT BERKENALAN…

  193. http://skmarianconventipoh.blogspot.com/
    Assalamualaikum dan salam sejahtera..
    Lawatilah blog sekolah kami.

  194. Nama sek : SK Tebing Rebak
    Negeri : Perak
    URL : http://sktebing rebak.blogspot.com/

  195. salam…harap dapat add blog sekolah kami…
    Nama sek : SK Tebing Rebak, Perak
    Negeri : Perak
    URL : http://sktebingrebak.blogspot.com/

  196. Sila lawati blog rasmi sekolah saya:

    http://salamsks3.blogspot.com/

    Sekolah Kebangsaan Seafield 3, Persiaran Kewajipan,
    USJ 8, 47610 Subang Jaya, Selangor.

  197. Sudi-sudikanlah le blog kami SKSS1

  198. BLOG SK BASIA LAMA YANG BARU:www.skblgerik.blogspot.com

  199. http:sksgputeri.blogspot.com

    salah sebuah sekolah di negeri pahang

  200. Maaf, harap dapat add blog sekolah kami.

    http://sksgputeri.blogspot.com

    salah sebuah sekolah di negeri pahang

  201. Nama : SMK Seri Kota Puteri, Masai,Johor
    Negeri: Johor
    website: http://smkserikotaputeri.blogspot.com/

  202. skkelibang.blogspot.com

  203. Nama Sekolah : SK Matang,Taiping,Perak
    email Sekolah : skmtg@ppdlms.edu.my
    Blog GPI : http://gpiskmatang.blogspot.com

  204. no komen…..just want to leave my school’s blog address

    sktamanrasahjaya.blogspot.com

    tqvm

  205. Salam.. harap Blog SK Sama Gagah,34400, Simpang 4, Semanggol, Perak ada dalam senarai. Terima Kasih.

  206. salam ukhwah….

  207. sk parit keroma darat, muar

  208. Salam…Harap tuan dpt link blog sekolah kami disini…http://www.smktpbaling.com/portal/
    Jasa baik tuan amat2 dihargai…Terima Kasih.

  209. harap dapat masukkan portal sekolah saya
    http://sk2tk.net (sekolah kebangsaan 2 taman keramat Gombak Selangor)…terima kasih

  210. Nama sek : SK Putat
    Negeri : KEDAH
    URL: skputat1.blogspot.com

  211. salam..harap bole add blog sekolah saya utk berhimpun di sini..terima kasih
    http://skstjames.blogspot.com

    Keningau Sabah

  212. salam. terima kasih tolong masukkan add sekolah saya sekali
    SEKOLAH KEBANGSAAN TAMBUN
    sktambun.blogspot.com
    tq

  213. http://sekolahkebangsaanpetaling1.blogspot.com

    Sekolah Kebangsaan Petaling 1, Kuala Lumpur
    Diharap kita dapat menjalinkan kerjasama yang baik demi pendidikan negara

  214. SEKOLAH KEBANGSAAN CAHAYA BARU,
    JALAN PERAK,
    KAMPUNG CAHAYA BARU,
    81760 MASAI
    JOHOR

    http://skcahayabaru-jb.blogspot.com/

  215. School info:
    Nama sekolah: SK Kampong Gelam
    Negeri: Melaka
    Kod Sekolah: MBA2025

    Alamat blog: skkamponggelam.blogspot.com
    Alamat email: skkamponggelam@gmail.com

    Thanks..

  216. blog sekolah SMK JALAN REKO, KAJANG, SELANGOR
    http://smkjlnreko.blogspot.com/

  217. Nama blog: Makmal ICT SK Parit Baharu
    Adress: labictskpb.blogspot.com

  218. http://www.skbwsibu.blogspot.com

    Sekolah Kebangsaan Batu Wong, Sibu, Sarawak

    Terima kasih

  219. sk ulu beranang, lenggeng, negeri sembilan

    http://skuluberananglenggeng.blogspot.com/

  220. http://j-qaf-skua.blogspot.com bertukar ke http://j-qaf-skj.blogspot.com (sk jelempok arau perlis)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: